.

Чанта бебешки пелени, мокри и сухи, Живопис шаржа дръжки Загерметизировала влажна чанта за пелени за чанта за съхранение на козметични чанти(розово животно)

Чанта бебешки пелени, мокри и сухи, Живопис шаржа дръжки Загерметизировала влажна чанта за пелени за чанта

BGN 4.85

Брой продукти
Налично за поръчка

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!С помощта на каишка за ръка на дръжката е лесно да го носите със себе си или да се мотае някъде, за да пести място, например в колички, дръжки, полотенцесушителях.Може да се използва като влажни и сухи чанти за памперси, пътни чанти, чанти за съхранение, косметичек, чанти-организаторите.Тази единичен чанта подгузника бебе цип, може да се сложи чисти памперси, плат и така нататък, която е удобна и практична.Моющаяся и множество водоустойчива чанта за памперси много экологична.Изработен от устойчив полиестер материал TPU, той запазва влагата и лесно протирается.Функция : 1. Изработен от устойчив полиестер материал TPU, той запазва влагата и лесно протирается.2. Тази единичен чанта подгузника бебе цип, може да се сложи чисти памперси, плат и така нататък, което е удобно и практично.3. С ремък дръжки, лесни за носене или виси някъде, за да се пести място, като количка, дръжките на вратите, барове кърпи.4. Моющаяся и множество водоустойчива чанта за памперси много экологична.5. Може да се използва като влажни и сухи чанти за памперси, пътни чанти, чанти за съхранение, косметичек, чанти-организаторите.Параметри : Тип на продукта : Детска тъканта, чанта за подгузниковматериал : TPU Тканьразмер : прибл. 30x28 см / 11, 8x11 инча Приложими хора : Обща Предпоставка списък : 1 х детски тъканта, чанта за памперси Забележка : Моля, имайте предвид, че ако ще го използвате за мокри дрехи, вие трябва да се изтръгне вода, преди да я поставите в чанта.Не поставяйте в чантата си много мокри предмети.

Основни характеристики

Item Type:
 Baby Cloth Diaper Bag
Material:
TPU fabric
Size:
Approx. 30 x 28cm / 11.8 x 11in
Applicable People:
General
Package List:
1 x Baby Cloth Diaper Bag :
Please note that if you use it for wet clothes, you must make sure to squeeze out the water before putting it in the bag. Do not put very wet items in the bag. :