.

RENSLAT Регулируем Наклон LCD Телевизор Тавана на Стена 32-63in Регулируема 360 Градуса на Въртене ТЕЛЕВИЗИЯ Подкрепа Стойка

RENSLAT Регулируем Наклон LCD Телевизор Тавана на Стена 32-63in Регулируема 360 Градуса на Въртене ТЕЛЕВИЗИЯ

BGN 104.47

Брой продукти
Налично за поръчка

1. Подходяща за много различни ситуации, като например търговски центрове и станции.Той може да се върти на 360 градуса и е лесен за инсталиране. 2. Височина нагоре и надолу може да се регулира по желание, а височината може да се регулира по желание в зависимост от мястото на провеждане и пряка видимост. 3. Регулиране на ъгъла на наклона 15°, ъгъл на наклона на телевизора може да се регулира в съответствие с навиците и комфорта на публиката. 4. По-дебела колона е по-силна носещата способност и стабилност, а също така има по-дълъг живот. 5. Фиксиран край на стената може да се регулира свободно, според стена, която има по-широк спектър от цели.Спецификация : 100% чисто нов и високо качество!Препоръчителният размер : 32-63 инча (действителният размер зависи от терена)полезен Товар : 80 кгматериал : холоднокатаный лист Дебелина : около 1,8 мм Стъпка : 460 мм-730 мм Регулируем ъгъл : 15 градуса надолу; 360 градуса ляво на дясно Цвят : черен кръст Тегло : около 4,4 кгРазмер на опаковката : около 74 * 21 * 5 cmfeature : 1. Подходяща за много различни ситуации, като например търговски центрове и гари.Той може да се върти на 360 градуса и е лесен за инсталиране.2. Височина нагоре и надолу може да се регулира по желание, а височината може да се регулира по желание в зависимост от мястото на провеждане и пряка видимост.3. Регулиране на ъгъла на наклона 15°, ъгъл на наклона на телевизора може да се регулира в съответствие с навиците и комфорта на публиката.4. По-дебела колона е по-силна носещата способност и стабилност, а също така има по-дълъг живот.5. Фиксиран край стените могат свободно да се регулира в съответствие със стена, която има по-широк диапазон на използване.Комплектът включва : 1 поставка за телевизор Внимание : 1. Поради различните партиди продукти или ръчно измерване на размер, може да има малка грешка.2. Цвят може да варира от монитор до монитор.Моля, обърнете се към самия продукт, благодаря за разбирането!3. Моля, обърнете внимание, че новият модел и стария модел на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате.Брой аксесоари за продукти ще варира, но това няма да се отрази на инсталиране и използване.

Основни характеристики

100% brand new and high quality! :
Suggested size:
32-63 inches (the actual size depends on the pitch)
Load capacity:
80kg
Material:
cold rolled sheet
Thickness:
about 1.8 mm
Pitch:
460mm-730mm
Adjustable angle:
15 degrees downward; 360 degrees from left to right
Colour:
Black
Gross weight:
about 4.4 kg
Packing size:
about 74 * 21 * 5 cm
feature:
1. Suitable for many different scenarios such as shopping centers and stations. It can rotate 360 ​​degrees and is easy to install. :
2. The up and down height can be adjusted at will, and the height can be adjusted at will according to the venue and line of sight. :
3. 15° angle adjustment, the tilt angle of the TV can be adjusted according to the audience's habits and comfort. :
4. The thicker column has stronger load-bearing capacity and stability, and has a longer service life. :
5. The fixed end of the wall can be adjusted freely according to the wall, which has a wider range of uses. :
The package includes:
1 TV stand :
attention:
1. Due to different product batches or manual measurement, the size may have a slight error. :
2. The color may vary from monitor to monitor. Please refer to the actual product, thank you for your understanding! :
3. Please note that the new model and old model of this product will be sent randomly, and make sure you don't mind before ordering. :
The number of product accessories will vary, but it will not affect installation and use. :