.

Кутия за бижута Кутия за съхранение на Пръстен, Обеци, Колие Кутия за съхранение на Дама Стойката Обеци стойка (Цвят : A размер

Кутия за бижута Кутия за съхранение на Пръстен, Обеци, Колие Кутия за съхранение на Дама Стойката Обеци

BGN 41.49

Брой продукти
Налично за поръчка

1.С различни слоеве и размери, можете да класифицирате вашите бижута свободно. 2.Може да си бижута в чистота и ред, а също и удобство за вас, за да ги намерите. 3.Ковчег за бижута е отлична планировка, атрактивен външен вид, многофункциональную структура и изящна изработка. 4.It е чудесен избор за съхранение на вашите часовници, пръстени, обици, ушите, колиета, гривни, копчета за ръкавели, брошки и т.н. 5.It това също така е един прекрасен подарък за вашите приятели, любим или семейство.Размер : както е показано | Цвят : AFeature : 1.С различни слоеве и размери, можете да класифицирате вашите бижута свободно.2.Може да си бижута в чистота и ред, а също и удобство за вас, за да ги намерите.3.Ковчег за бижута е отлична планировка, атрактивен външен вид, многофункциональную структура и изящна изработка.4.It е чудесен избор за съхранение на вашите часовници, пръстени, обици, ушите, колиета, гривни, копчета за ръкавели и брошки. etc.5.It също така е идеален подарък за вашите приятели, любим или семейство.Спецификация : Материал : Пластикпакет включва : 1 X Дамски часовника за бижута {изключение на други демонстрационни продукти}Забележка : Независим ковчег за бижута, с изключение на бижута в една кутия.Поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!Моля, позволете 1-3 см отклонение на измерване от-за ръчно измерване.Идеален подарък : Чудесен подарък за вас, за да изразя своята дълбока любов към майка ти, дъщеря или приятелка.

Основни характеристики

Material:
Plastic
Package includes:
1 X Women Jewelry Box {not including other demo products}
Independent jewelry box, excluding the jewelry in the box. :
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you! :
Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement. :
Ideal Gift:
A Great Gift for you to express your deep love to your mom, daughter or girlfriend.