.

Авариен Светлина, Къмпинг Лампа Led Крушки Бели Крушки на Външно Осветление, Пътна Лампа Антипылевые Крушки за Външно Къмпинг

Авариен Светлина, Къмпинг Лампа Led Крушки Бели Крушки на Външно Осветление, Пътна Лампа Антипылевые Крушки

BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Малък размер, лесен за носене, леко занимание на космоса, никое място занятое в шатре.Дизайн куката, може да се мотае някъде на открито.Той има широк спектър на приложение и може да се използва в различни трудни условия, като нощни пазарни павилиони, полеви клонове, къмпинг палатки и т.н. на USB Кабел можете да свържете към зарядно головкам мобилни телефони, мобилни източници на хранене, преносими компютри, зарядно за кола устройства и т.н., Че са по-удобни за употреба!.Мивка КОМПЮТЪР отделение, анти‑прах, за да се избягва ситуация, че яркостта на тялото на лампата става тъмна дю до натрупване на прах след дълго време употреба.С помощта на висококачествени топки лампи с висока яркост, ярка светлина, светлинна педя широк, и зрението защитени, и тя не заслепява и да не е безобиден.Функция : 1. USB кабел можете да свържете към зарядно головкам мобилни телефони, мобилни източници на хранене, преносими компютри, зарядно за кола устройства и т.н., Че са по-удобни за употреба!2. Той има широк спектър на приложение и може да се използва в различни трудни условия, като нощни пазарни павилиони, полеви клонове, къмпинг палатки и т.н. 3. С помощта на висококачествени мъниста лампи с висока яркост, ярка светлина, обхват на светлината широк, и зрението защитени, и това не е ослепителен и не достатъчно безвредни.4. Мивка КОМПЮТЪР отделение, анти‑прах, за да се избягва ситуация, че яркостта на тялото на осветителното тяло се превръща в тъмна дю до натрупване на прах след дълго време употреба.5. Малък размер, лесен за носене, леко занимание на космоса, никакво пространство занятое в шатре.Дизайн куката, може да се мотае някъде на открито.Спецификация : Тип елемент : LED BulbМатериал : PCColor : Както е показано на изображенииusb Дължина на кабела : Approx.90cm / 35.4 in Weight : Approx.62g/2.2 oz Base Тип : USB cable Power Режим на захранване : USB power supply Service Life : 2 years Light Източник : бял light Power : 7 WVoltage : 5 VКак на употреба : Отворете пакета, поставете USB кабела в съответното гнездо, и той ще светне, което е нормално.Списък с пакети : 1 x LED bulbпримечание : 1. Моля, изчакайте 1-2 инча грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Основни характеристики

Item Type:
LED Bulb
Material:
PC
Color:
As shown in the picture
USB Cable Length:
Approx.90cm / 35.4in
Weight:
Approx.62g/2.2oz
Base Type:
USB cable
Power Supply Mode:
USB power supply
Service Life:
2 years
Light Source:
White light
Power:
7W
Voltage:
5V
How to Use:
Open the package, insert the USB cable into the corresponding socket, and it will light normally. :
Package List:
1 x LED Bulb :
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :