.

ZRSL килимче за йога, Nbr Екологично Чист Висока Плътност Разрывостойкий килимче за Йога, Фитнес Зала Мат Клетка Затваряща Порите Упражнения Подложки са подходящи за ?

ZRSL килимче за йога, Nbr Екологично Чист Висока Плътност Разрывостойкий килимче за Йога, Фитнес Зала Мат

BGN 31.53

Брой продукти
Налично за поръчка

Много здрав, с отличен баланс и стабилност по време на стрии, подходящ за различни форми на йога и фитнес.И двете страни използват амортизационен и усвояване слоеве с висока плътност, които са по-трайни и безопасни от обикновените постелки за йога, и да предостави по-голяма подкрепа и стабилност при изпълнение на сложни пози и упражнения за разтягане.[Идеална дебелина йога практики] : пяна с дебелина 10 мм, да намали умората и за предотвратяване на наранявания по време на тренировка.Интимна дължина-183 виж Дължина е била модернизирана и разширена. [Лек и компактен, можете да го носите със себе си] : Поролоновая тампон се сгъва лесно и е идеален пътен подложка за йога.характеристика : Печатни килимче за йога от естествен каучук, не е токсичен за кожата, не съдържа зелени материали, не съдържа метал, гипоаллергенен и мягок.Лесно се съхранява и който подобрява гъвкавост и издръжливост, той трябва да бъде идеално на мат за всички, е подходяща за йога, пилатес, бикрама, аштанги, семейни екскурзии и пикници, и можете да починете за малко след кратка тренировка. [Предоставяне на подкрепа за всяка стъпка] : При мощении размер поролоновой възглавници е 183 см х 61 см х 0,6 вижПредоставянето на добър опит на йога и комфорт-това е най-добрият подарък, който можете да направите за своето семейство.Килимче за йога, изработена от высокоплотного, нескользящего, толстой и разширен материал, който е удобен и диша, а ширината му може да се излегнете за вас. [Влагоустойчив, отговарят на високи, лесно моющийся] : влагоустойчив, отговарят на високи, предотвратява усвояването на пот, използва клетъчната технология, за да направи пяна по-неподвижни.То е по-безопасно и по-мек от традиционните не на зелени материали и постелки за йога EVA.Проектиран, за да му е лесно за почистване, може да се почиства след 5 минути изпотяване.Йога има 5000-годишна история и може да се комбинира с физически, умствени и духовни упражнения.Микропоры могат бързо поглъщат потта, а противоскользящий ефект все още не е отслабена.Висока плътност и оптималната дебелина на защита на коленете и ставите от възможни наранявания.Го нескользящая ръкохватка прави вашата тренировка безгрижно.Лек, лесно се опакова, лесно се съхранява и пренася.Предназначени специално за практикуване на йога.Лесно носене и съхранение.За постигане на най-добри резултати, моля, го оставете да изсъхне на въздух след почистване.

Основни характеристики

We firmly believe that yoga is very important and can bring positive changes to our lives. Yoga has a history of 5,000 years and can be combined with physical, mental and spiritual exercises. Yoga mainly includes a series of self-cultivation methods. :
The yoga mat is made of high-density, non-slip, thick and widened material, which is comfortable and breathable, and its width can stretch for you. The thickness is designed for you. Designed specifically for yoga. The intimate length is 183 cm. The length has been upgraded and widened. :
feature:
The printed natural rubber yoga mat is non-toxic to the skin, free of non-green materials, free of metal, hypoallergenic and mild. :
Its non-slip grip makes your workout worry-free. :
The high density and optimal thickness protect knees and joints from potential injuries. :
Designed to be easy to clean, it can be cleaned after 5 minutes of sweating. :
Light weight, easy to pack, easy to store and carry. :