.

RMISODO 4 бр. Инструменти За тесни точки Нокти, Двухконцовый Пинчер За Кожичките, Пинцети За Формиране на Въздушната Нокти за Маникюр, Многофункционален Инструмент за ?

RMISODO 4 бр. Инструменти За тесни точки Нокти, Двухконцовый Пинчер За Кожичките, Пинцети За Формиране на

BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

ТЛАСКАЧ на НОКТИТЕ ОТ неръждаема СТОМАНА : Инструмент за кожичките на ноктите е изработен от качествена неръждаема стомана, сигурно и е трайна употреба, подходящия размер и ниско тегло, удобни за носене.ДВУГЛАВИЯТ ДИЗАЙН : в единия край има две страни, тласкач от една страна за ноктите подава и кожичките, а от друга-на ръба за почистване на долната страна на ноктите.На другия край може да се използва като пинсети и образуват въздушни ноктите.ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ : Този тласкач на кожичките лесно се почиства.Просто избършете нож след употреба на алкохол.ЕРГОНОМИЧЕН дизайн на Дръжката това двойно края на ноктите пинчер на кожичките тласкач е гладка и лесно се усвоява от много лесен за използване, да изберете декорация за нокти за дизайн на ноктите.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ.Изработен е от качествена неръждаема стомана, сигурно и е трайна употреба.Идеален за направи си САМ като гелевых,така и акрилни нокти, това ще ви помогне да постигнете C-образна крива на акрилни нокти.Дръжка това двухконцового пинчера за кожичките маникюр pincher гладка и лесна за улавяне.Може да се прилага за даване на форма хрустальным или акрилно ноктите, облекчаване на лака от ноктите, почистване на кожичките и така нататък.Пинчер за образуването на на ноктите.

Основни характеристики

Material:
Stainless steel
Length:
about 17cm / 6.69inch
Color:
color, black, silver
Package Content:
4 x Nail Shaping Tweezers :
Note:
- Please allow 1-2cm differences due to manual measurement. Thanks. :
- Due to the difference between different monitors, the color may be slightly different from the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures. :