.

SALUTUY на Иглата Перфоратор, Кран Удар, Здрав Инструмент с Висока Твърдост Ръчен Инструмент за Настройка Въглеродна Стомана за Електроника за Колани(10.0 мм)

SALUTUY на Иглата Перфоратор, Кран Удар, Здрав Инструмент с Висока Твърдост Ръчен Инструмент за Настройка

BGN 48.21

Брой продукти
Налично за поръчка

Проста за използване, лесно да се направи на метални люверсы в добрия колан рамо, обувки и т.н., Приложим за защелкивающейся закопчалка, заклепке, ушку и т.н. За различните размери копчета и панти размера на избраната форма също е различен.Нашите прес-форми, достъпни в размери от 3 мм до 20 мм. Можете да изберете размера на формата в зависимост от големината на бутоните си.Е изработен от неръждаема стомана, с висока твърдост, здрав и издръжлив.Широко се използва в багажа, ремнях, стропах, печатани тъкани, обувки, шапки, дрехи, електроника, реклами и други продукти. 1. Отнася се за защелкивающейся закопчалка, заклепке, ушку и т.н. 2. Широко използван в багажа, зони, слингах, печатане на тъкани, обувки, шапки, дрехи, електроника, реклами и други продукти 3. За различните размери копчета и панти размера на избраната форма също е различен.Нашите прес-форми, достъпни в размери от 3 мм до 20 мм. Можете да изберете размера на формата в зависимост от големината на бутоните си. 4. Е изработен от неръждаема стомана, с висока твърдост, здрав и издръжлив. 5. Проста за използване, лесно да се направи на метални люверсы в добрия колан рамо, обувки и т.н.

Основни характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Grommet Die Mold
Optional Model:
3mm, 3.5mm, 4mm, 4.5mm, 5mm, 5.5mm, 6mm, 7mm, 8mm, 10mm, 12mm, 14mm, 17mm, 20mm
Material:
45# Steel
Product Color:
Metal Electric White
  :
Package List:
2 x Grommet Die Mold :
  :
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :