.

Крак птици Окуйоник, Крак, гълъби Затягане птици 001-100 пронумерованная пластмаса 100Пкс множество за гълъби(червен цвят 12mm с пръстен думи)

Крак птици Окуйоник, Крак, гълъби Затягане птици 001-100 пронумерованная пластмаса 100Пкс множество за гълъби(червен

BGN 0.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Се използва за идентифициране на гълъби, на тези основания може да лесно да се идентифицират своите гълъби.Тънка работа, подходяща за гълъби, папагали, пилета, патици и други птици и домашни птици.Тези на крак пръстени изработени от висококачествена пластмаса, износостойкого и трайни, и може да се използва в продължение на дълго време.Тези на крак пръстени малък размер, ниско тегло, лесно се прехвърлят и съхраняват, а също и удобни за използване.Тези на крак пръстени са лесни за използване, многоразовы, лесно се инсталират и изтеглят, както и лесно за почистване.Функция : 1. Тези на крак пръстени изработени от висококачествена пластмаса, износостойкого и трайни, и може да се използва в продължение на дълго време.2. Тези на крак пръстени са лесни за използване, многоразовы, лесно се инсталират и изтеглят, както и лесно за почистване.3. Се използва за идентифициране на гълъби, чрез тези марки, вие можете лесно да идентифицира своите гълъби.4. Тези на крак пръстени с малки размери, леки в теглото, лесно се прехвърлят и съхраняват, а също и удобни за използване.5. Изящна изработка, подходящ за гълъби, папагали, пилета, патици и други птици и домашни птици.Спецификация : Тип на продукта : Пръстен за голубейматериал : пластиквес : прибл. 29g~32g/1oz~1.1 oz Quantity : 100 Pcs Suitable за птици : Пощенски гълъби или повечето възрастни птици Осъществяване списък : 100 x гълъби пръстен Забележка : 1. Моля, позволете 0-2 см грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Основни характеристики

Item Type:
Pigeons Ring
Material:
Plastic
Weight:
Approx. 29g~32g/1oz~1.1oz
Quantity:
100Pcs
Suitable for Birds:
Homing Pigeons or Most Adult Birds
Package List:
100 x Pigeons Ring :
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :