.

zenglingliang Маникюр, определени нокторезачки Набор от Корекция на Нокти, Кожички и Стригане За Премахване на Мръсотията Подиатрия Педикюр Грижи Инструмент Педикюрный

zenglingliang Маникюр, определени нокторезачки Набор от Корекция на Нокти, Кожички и Стригане За Премахване

BGN 33.77

Брой продукти
Налично за поръчка

В този маникюрно-педикюрном комплекта има почти всичко, което ви трябва в ежедневието.Подходящ за всички типове нокти и подстригване, включително мъже, жени, момичета, момчета, така и за възрастните хора.Ножица за нокти са изработени от неръждаема стомана, с остри и силни.Средният размер и удобна дръжка, които го правят лесно за използване.Професионален комплект за нокти съдържа 8 инструменти за грижа за ръцете, краката и лицето, което е по-икономично, отколкото да се купуват отделно.Идва с преносим калъф от изкуствена кожа (6.81*3.93*1.07 инча), които могат по-добре да се съхранява набор от клещи за нокти, не от надраскване и без да уврежда комплект клещи за нокти.маникюр, педикюр, подрязване на веждите, премахване на акне, ексфолиране и т.н. прекратяват в една и съща категория.Това е неочакван подарък за жени и мъже.Това е невероятен подарък за вашето семейство или приятели.Име на продукта : комплект клещи за нокти Материал на продукта : неръждаема стомана + изкуствена кожа case Specification : 8-piece set Weight : около 205 грама Размер : 17.3*10*2.73 СМ (6.81*3.93*1.07 инча)Подходящ за тълпата : възрастни/elderly Tips : 1. Поради ръчно измерване могат да възникнат някои малки грешки, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.2. Поради различни ъгли на снимане и светлина, може да е малък хроматическая отклонение, моля, разберете.3. Моля, обърнете внимание, че при почистване на продукта, моля, почистете продукта с вода и мека кърпа навреме и избършете сухи.4. Моля, обърнете внимание, че този продукт е лесно надраскване на пръстите си, моля, поставете го на място, недостъпно за деца, благодаря ви.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.6. Добре дошли, за да споделят и мнения, така че ние може да ви предостави най-добрите продукти и услуги.7. В този магазин има и други стоки, добре дошли на гостите отново!.

Основни характеристики

8-piece set :
Weight:
about 205 grams
Size:
17.3*10*2.73CM (6.81*3.93*1.07 inches)
Suitable for the crowd:
adults/elderly
1. Due to manual measurement, some small errors may occur, please refer to the actual product, thank you. :
2. Due to the different shooting angle and light, there may be slight chromatic aberration, please understand. :
3. Please note that when cleaning the product, please wipe the product with water and a soft cloth in time and wipe dry. :
4. Please note that this product is easy to scratch your fingers, please place it out of the reach of children, thank you. :
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve the problem as soon as possible. :
6. Welcome to share and feedback so that we can provide you with better products and services. :
7. There are other products in this shop, you are welcome to visit again! :